Gegrilde kaas
- Vegetarisch,
- 60-120 min.
- Geplaatst op 19-12-2012
Heerlijk vegetarisch gerecht waar ook niet vegetariërs van smullen!
Benodigdheden
Grill of BBQ, schaal, snijplank, mesVoorbereiding
Zet alle ingrediënten en benodigdheden klaar.
Bereidingswijze
Maak de tenen knoflook schoon en snijd ze in kleine stukjes. Was de koriander en hak deze in kleine stukjes. Vermeng nu in een schaal de olie met de knoflook en de koriander en voeg naar smaak peper en zout toe. Snij de haloumi in plakken van ongeveer 1 centimeter en leg deze minstens een uur in de marinade.
Rooster nu op een hete barbecue of grill de plakken haloumi in ongeveer 5 minuten. De kaas is dan lekker knapperig van buiten en zacht en vloeibaar van buiten. Let goed op dat de kaas niet te lang op de barbecue of grill ligt, hij kan dan door het rooster heen zakken!
Bron
BBQ magazine
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties