Gegrilde kaas

  • Vegetarisch,
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 19-12-2012

Heerlijk vegetarisch gerecht waar ook niet vegetariërs van smullen!

Deel dit recept

Ingrediënten
1 stuk haloumi, peper en zout, 3 tenen knoflook, olijfolie, 1 bosje koriander
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grill of BBQ, schaal, snijplank, mes

Voorbereiding

Zet alle ingrediënten en benodigdheden klaar.

Bereidingswijze

Maak de tenen knoflook schoon en snijd ze in kleine stukjes. Was de koriander en hak deze in kleine stukjes. Vermeng nu in een schaal de olie met de knoflook en de koriander en voeg naar smaak peper en zout toe. Snij de haloumi in plakken van ongeveer 1 centimeter en leg deze minstens een uur in de marinade.
Rooster nu op een hete barbecue of grill de plakken haloumi in ongeveer 5 minuten. De kaas is dan lekker knapperig van buiten en zacht en vloeibaar van buiten. Let goed op dat de kaas niet te lang op de barbecue of grill ligt, hij kan dan door het rooster heen zakken!

Bron

BBQ magazine

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten