1. Home
  2. Recepten
  3. Vegetarische keuken
  4. Gegrilde kaas

Gegrilde kaas

  • Vegetarisch,
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 19-12-2012

Ingrediënten


1 stuk haloumi, peper en zout, 3 tenen knoflook, olijfolie, 1 bosje koriander


Verder heb je nodig


Grill of BBQ, schaal, snijplank, mes


Heerlijk vegetarisch gerecht waar ook niet vegetariërs van smullen!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Zet alle ingrediënten en benodigdheden klaar.

Bereidingswijze

Maak de tenen knoflook schoon en snijd ze in kleine stukjes. Was de koriander en hak deze in kleine stukjes. Vermeng nu in een schaal de olie met de knoflook en de koriander en voeg naar smaak peper en zout toe. Snij de haloumi in plakken van ongeveer 1 centimeter en leg deze minstens een uur in de marinade.
Rooster nu op een hete barbecue of grill de plakken haloumi in ongeveer 5 minuten. De kaas is dan lekker knapperig van buiten en zacht en vloeibaar van buiten. Let goed op dat de kaas niet te lang op de barbecue of grill ligt, hij kan dan door het rooster heen zakken!

Bron

BBQ magazine



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van MrChristianMark


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van MrChristianMark
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top