Pastasalade
- Salade
- 20-30 min.
Altijd lekker!
1 bouillonblokje
1 pak pasta vezelrijk van de honig
1 blik ham
blokjes kaas (gelijk aan de hoeveelheid ham)
1 a 2 potjes cocktailuitjes zoetzuur
1 a 2 potjes augurken zoetzuur
minimaal 2 appels (elstars of andere zoetzure appels)
yofresh
italiaanse kruiden
De pasta op de normale wijze koken met het bouillonblokje.
De ham, kaas, augurken en appels in blokjes snijden (niet te groot maar zeker niet te klein: komt de smaak niet ten goede)
Als de pasta klaar is afgieten en laten afkoelen. Als de pasta is afgekoeld de cocktailuitjes, ham, kaas, augurken en appels erbij doen en goed mengen. Vervolgens 2 lepels yofresh erbij doen en weer goed mengen, even proeven of alle smaken gelijkwaardig zijn. Proef je te weinig yofresh dan iets erbij doen totdat het de juiste smaak heeft. Als laatste de italiaanse kruiden erdoor mengen. Niet te veel, je kunt later altijd meer erbij doen. Ook hier geldt de kruiden mogen niet overheersen.
Benodigdheden
pan, grote bak/kom.Serveertip
lekker met brood en kruidenboter.