Erwtensoep

  • Nederlands,
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 19-12-2012

Deel dit recept

Ingrediënten
1 pak Spliterwten-Honig, Ribjes of Krabbetjes, 1 Unox Rookworst, of IJsbeen,
Een paar Aardappels gesneden in kleine blokjes, Prei, Uien, 2 kleine Maggie blokjes,
en wat gedroogde Peterselie.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Soeppan Vergiet

Bereidingswijze

Erwten onder de kraan schoon spoelen in vergiet, samen met het vlees opzetten in ruim water, Zout, Peper, en Kerriepoeder naar smaak toevoegen, plus ook de gesneden uien.
Aan de kook brengen en +/- 3 uur laten sudderen tot vlees helemaal gaar is,
Daarna de Prei erin doen, en wat gedroogde Peterselie erbij doen.
Dan half uurtje erna de geschilde aardappel blokjes, en gesneden Rookworst erin doen.
Als laatste alles nog laten sudderen tot de prei en aardappelen ook gaar zijn.

Serveertip

Eet smakelijk

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten