wraps in de oven

  • Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 19-12-2012

Gevulde wraps met gehakt en kruidenkaasje/prei met verrukkelijk krokant kaaskorstje. Dit gerecht staat stijf in de top 10 van mijn zonen :)))

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
6 grote wraps
400 gr rundergehakt
600 a 700 gr gesneden prei
rode paprika
1/2 bouillonblokje
potje bousin light culinair (of welk kruidenkaasje dan ook)
P&Z
scheutje olie
12 reepjes kaas
1/2 zakje geraspte kaas
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
koekenpan, ovenschaal (braadsleemodel; er moeten wel 6 wraps opgerold naast elkaar in passen. Of neem anders 2 schalen

Voorbereiding

prei + paprika schoonmaken en snijden. Oven voorverwarmen op 200 graden (hete lucht)

Bereidingswijze

Gehakt braden, 1/2 bouillonblokje verkruimelen erboven. Prei en paprika toevoegen ongeveer 5 minuten meebakken. Boursin toevoegen even doorroeren. (Als het te waterig is dan kan je er beetje allesbinder doorheen doen = niet noodzakelijk!)

Iedere wrap vullen met 1/6 van gehaktmengsel en beetje kaas op de vulling strooien. Oprollen en in schaal plaatsen. Zo allemaal vullen. Als laatste op elke rol 2 reepjes kaas leggen. Ongeveer 30 minuten in de oven.

Serveertip

Dit is mijn basis recept, maar ik varieer hier regelmatig op. Ligt aan de inhoud van de koelkast. Je kan elke kruidenkaasje toevoegen. knoflook extra is erg lekker. Het recept kan je variëren met champignons, prei en een gorgonzola of Gebakken gerookte kalkoenreepje toevoegen. Lekker met een frisse salade

Laatste reacties

Ingeivy avatar
Ingeivy 17-07-2015

mmmmm lekker groot succes

harley70 avatar
harley70 16-07-2013

Ik heb deze wraps gisteren gemaakt, ze waren heerlijk!!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten