Champignonpaté
- Bijgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op 18-12-2012
Ingrediënten 10 personen
500 g champignons (maar het kan ook met 250 g)150 g ongezouten cashewnoten
2 eieren
150 gr oude geraspte kaas
1 el verse peterselie
1 ui
1 teen knoflook
3 el (olijf)olie
zout en peper
Bereidingswijze
•Verwarm de oven op 195 graden.
•Snij de ui, knoflook en champignons fijn. Hak de noten fijn.
•Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en knoflook even in de koekenpan. Voeg de champignons toe en bak vijf minuten. Haal dan van het vuur.
•Strooi 2 eetlepels noten in de cakevorm. Meng de rest van de noten, de eieren, de peterselie en de kaas door de champignons. Breng met zout en peper op smaak. Doe het mengsel in de bakvorm, strijk het glad en bak 45 minuten in de oven.
Bron
vegatopia
Laatste reacties
Ik zet het in m`n kookboek, het lijkt me erg lekker, groetjes Susan
ziet er mooi uit. Ik neem hem mee om eens uit te proberen.