Champignonpaté

  • Bijgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 18-12-2012
  • Champignonpaté

    Champignonpaté

    Champignonpaté

Deel dit recept

Ingrediënten 10 personen
500 g champignons (maar het kan ook met 250 g)
150 g ongezouten cashewnoten
2 eieren
150 gr oude geraspte kaas
1 el verse peterselie
1 ui
1 teen knoflook
3 el (olijf)olie
zout en peper

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

•Verwarm de oven op 195 graden.
•Snij de ui, knoflook en champignons fijn. Hak de noten fijn.
•Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en knoflook even in de koekenpan. Voeg de champignons toe en bak vijf minuten. Haal dan van het vuur.
•Strooi 2 eetlepels noten in de cakevorm. Meng de rest van de noten, de eieren, de peterselie en de kaas door de champignons. Breng met zout en peper op smaak. Doe het mengsel in de bakvorm, strijk het glad en bak 45 minuten in de oven.

Bron

vegatopia

Laatste reacties

susan56 avatar
susan56 19-12-2012

Ik zet het in m`n kookboek, het lijkt me erg lekker, groetjes Susan

arigaud avatar
arigaud 18-12-2012

ziet er mooi uit. Ik neem hem mee om eens uit te proberen.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten