Coburgerham wraps van Dave Weerstand

  • Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 17-12-2012

Deel dit recept

Ingrediënten
pak kant en klare wraps
boursin
coburgerham
ijsbergsla
ui
paprika
zongedroogde tomaten in olie
komkomer of augurk
pijnboom pitjes
calve yogomix sla dressing
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

snij de ui fijn, snij de paprika in dunne reepjes, snij de zongedroogde tomaten fijn, snij de komkomer in dunne reepjes (zaad verwijderen van komkommer) snij augurken in dunne reepjes, hak de ijsbergsla fijn. doe alles in schaaltjes zodat je met het vullen van de wrap schaaltje voor schaaltje langs kan gaan. bak de pijnboom pitjes lichtbruin.
verwarm een wrap in een koekepan (ongeveer 10 sec per kant) smeer de hele wrap in met boursain, leg plakje coburgerham erop en loop je schaaltjes langs en verdeel over de wrap de ingredienten. klein beetje yogomix sla dressing over de wrap. rol hem stevig op en rol hem stevig in aluminiumfolie, leg 2 uurtjes in de koelkast. haal de wraps even voor serveren uit de koelkast en snijd deze in stukjes.

eet smakelijk.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten