Australische cake

  • Banket
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 16-12-2012
  • Australische cake

    Australische cake

    Australische cake

  • Australische cake

    Australische cake

    Australische cake

  • Australische cake

    Australische cake

    Australische cake

Deel dit recept

Ingrediënten 12 personen
100 gram rozijnen
200 gram boter
175 gram witte basterdsuiker
1 bakje kokos (55 gram)
2 eieren
2 eetlepels stroop
200 gram zelfrijzend bakmeel
poedersuiker

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bekleed de bodem met bakpapier.
Doe de rozijnen in een kom en voeg flink wat kokend water toe.
Laat ze 15 minuten wellen. Giet daarna af en laat uitlekken.

Smelt de boter in een steelpan op laag vuur.
Meng met een garde de rozijnen, suiker, kokos, eieren, stroop en het meel in een kom. Voeg de boter toe en meng het tot een beslag.
Schenk het mengsel in de vorm en bak in het midden van de oven in ca. 35 minuten gaar
(bij mij in combimagnetron 45 minuten)

Laat afkoelen, bestrooi met poedersuiker en eet smakelijk!

Bron

allerhande

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten