1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Guacamole
  5. Buideltje met rivierkreeft en guacamole

Buideltje met rivierkreeft en guacamole

  • , Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 16-12-2012

Ingrediënten


0.25 stuk(s) avocado
1 theelepel(s) citroensap
1 eetlepel(s) creme fraiche
1 stuk(s) eiwit
1 tenen knoflook
8 stuk(s) pangsitvel
8 stuk(s) rivierkreeftenstaartjes
1 stuk(s) stengel lente ui



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1: Schil de avocado, snij in stukken en doe in een maatbeker. Voeg citroensap, knoflook(gepeld), creme fraiche, peper en zout toe en draai met de staafmixer tot een gladde creme.
2: Snij de lente-ui in dunne ringen.
3: Leg de velletjes op een met ietsje bloem bestoven werkbank. Smeer met een kwastje de buitenste randen in met iets eiwit.
4: Schep kleine toefjes van de avocadocreme in het midden van de velletjes, leg er een rivierkreeftenstaartje op. Leg een paar ringetjes lente-ui op ieder staartje.
5: Vouw de velletjes naar boven om de staart heen en knijp goed dicht zodat ie goed afluit.
6: Frituur de buideltjes goudbruin in olie van 190C.

Bron

Http://www.smulwebkookcollege.nl/workshops/recepten.php?recept=315&r=cHJvZHVjdF9pZD0yMDk=



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ms999


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ms999
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top