1 stuk(s) borrelglas madarin napoleon
100 gram bosbessen
40 gram kristalsuiker1 eetlepel(s) rietsuiker
150 mililiter slagroom
1 stuk(s) tamarillo(boomtomaat)
200 gram turkse yoghurt
0.5 stuk(s) vanillestokje
1 Halveer het vanillestokje en schraap het merg eruit. Klop de slagroom met het vanillemerg en de kristalsuiker stijf. Meng de slagroom met de yoghurt.
2 Doe één schep van het yoghurtmengsel in de glazen. Schep een eetlepel bosbessen op de yoghurt in de glazen, besprenkel de bosbessen met de mandarin Napoleon, schep hierop wederom een schep van de yoghurt.
3 Breng ruim water aan de kook. Kerf de schil van de tamarillo tomaten in, dompel ze 30 seconden in het kokende water en schep ze daarna direct in het koude water. Verwijder de schil en snij ze voorzichtig in plakjes.
4 Leg de plakjes op een bakplaat en bestrooi met poedersuiker. Bestrooi ze daarna met rietsuiker en brand met de Brulleebrander de rietsuiker tot caramel.
5 Leg de plakjes op de yoghurt en serveer direct.
Http://www.smulwebkookcollege.nl/workshops/recepten.php?recept=405&r=cHJvZHVjdF9pZD0yNTY=