Rookworst in croissantdeeg met mosterdsaus

  • Nederlands, Tussendoortje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 15-12-2012

Een hele lekkere variant op het worstenbroodje. Helemaal in de winter zeer welkome snack/borrelhap!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 (Hema)rookworst
1 blik croissantdeeg
1 ei (losgeklopt)
MOSTERDSAUS:
2 el mayonaise
2 el creme fraiche
2 el (grove) mosterd
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Bakplaat (ingevet of bekleed met bakpapier)

Voorbereiding

Wel de rookworst zoals omschreven staat en verdeel in 4 stukken.

Bereidingswijze

Rol het croissantdeeg uit en verdeel volgens de stippellijnen in 4 stukken. Smeer de vouwranden in met ei en rol er de stukken rookworst in zodat ze goed ingepakt zijn en leg ze op de bakplaat. Besmeer de bovenkant met het ei en zet ongeveer 20 minuten in het midden van de oven. Bak de broodjes mooi goudbruin.
Meng voor de mosterdsaus de mayonaise, creme fraiche en mosterd goed doorelkaar en laat eventjes koelen.

Bron

De Keurslager

Serveertip

Serveer de broodjes met de mosterdsaus, lekker voor de tv!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten