Oosterse Zalm
- Aziatisch,
- 10-20 min.
- Geplaatst op 15-12-2012
Zalmfilet in een Oosters jasje, erg lekker als je het een keer anders wil!
Ingrediënten 4 personen
500 gr zalmfilet (in blokjes van ca 2x2cm)4 el zonnebloem- of arachideolie
250 gr haricot verts (gehalveerd, 2 min geblancheerd)
2 teentjes knoflook (geperst)
4 cm gemberwortel (geraspt)
1/2 Spaans pepertje (in reepjes)
1 blikje ananasschijven (in stukjes)
2 el oestersaus
150 gr tauge
evt cashewnoten
Benodigdheden
Wok, kookpannetjeBereidingswijze
Bak de zalmblokjes een paar minuten in de olie tot ze bijna gaar zijn, haal dan uit de pan en houd apart. Fruit in de olie de knoflook, gember en peper. Voeg dan de ananas, boontjes en oestersaus toe en bak een paar minuten mee. Doe de zalm terug in de wok samen met de tauge en laat dit nog een minuutje goed doorwarmen, doe eventueel de cashewnoten erbij en serveer dan direct!
Bron
Visrecepten
Serveertip
Lekker met pandanrijst en een frisse komkommersalade!
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties