Canneloni van spitskool
- Bijgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 15-12-2012
Lekker bij een stukje vlees
Ingrediënten 4 personen
1 spitskool40 gram boter.
25ml room
zout en peper.
nootmuskaat.
Benodigdheden
PlasticfolieBereidingswijze
Snijd de buitenste bladeren van de kool.
Blancheer deze in kokend water met zout en spoel ze koud.
Snij de rest van de kool julienne en blancheer deze ook beetgaar in kokend water met zout.
Laat goed uitlekken en smoor in een pan met de boter, de room en peper, zout en nootmuskaat.
Rol de gesmoorde kool in de bladeren en rol strak in folie tot een canneloni .( denk eraan dat de uiteinden goed dicht geknoopt zijn).
Leg de cannelonni weg tot gebruik.
Zet een pan met kokend water op en leg de canneloni erin ( tot gebruik)
Bron
kookboek groenten
Serveertip
Haal de canneloni uit het water , haal de folie eraf snij ze mooi bij en leg op het voorverwarmde bord.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties