1. Home
  2. Recepten
  3. Slanke keuken
  4. Kalkoen
  5. ingepakte kalkoen

ingepakte kalkoen

  • Slanke keuken, Feestmaaltijd
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 25-05-1999

Ingrediënten


Gedroogde pruimen appels kalfsgehakt Kalkoen groene pepersuit blik dus ze zijn dan zacht.gember vers


Verder heb je nodig


Het Allu pakken en de kalkoen inpakken geen zout toevoegen zo inpakken dat er niets meer zichtbaar is op een oven blik of alu blik leggen in de oven onderste level zettten en de oven op de hoogste stand 250 onder en boven warmte plaatsen.Na 2 uur eens kijken.dus NIET bedruipen.


Alu en kalkoen is lekkerder dan het beest bedruipen en oven open maken,ik doe het zo en ik heb 17 jaar in Florida gewoond in de wintertijd en amerikanen eten veel kalkoen en zijn daar gek op.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kalkoen nemen en vullen met klein gesneden pruimen zonder pit appel gehakt
nadat je eerst alles door elkaar gekneed hebt2 appels en 3 0ns pruimen en 3 ons gehakt voor de vulling en de groene pepertjes 1 blikje (klein)gember klein en vers.

Bereidingswijze

Het Alu is belangrijk dat het goed gesloten is want zo als u ziet gebruiken we geen boter of vet er komt veel vocht af na 2 uur en dat niet weg doen en gebruiken voor een jus of saus,na twee uur als hij gaar is,voorzichtig het alu open maken en kijken of hij gaar is,dan pas peper en zout aan hem geven eerst vchtig maken met de jus en dan peper en zout er op.

Serveertip

Je kunt dat een dag van te voren klaarmaken en dan als je gaat eten een uur of korter in de oven doen met schijven ananas er op dat hij niet uitdroogd met warmen,in het alu laten als je hem van te voren maakt en uit het alu als je hem opwarmd met de ananas.en besproeien met de jus voor de kleur,De vulling ziet er onsmakelijk uit maar is heerlijk en gezond.Serveren met zoete aardappelen en marsmellows.Zoete aardappelen schillen en koken,in de schaal doen met boter of de kalkoen jus en dan marsmellows er op.Ze heten in amerika yum yums,maar het is yum yum!Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (0)Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top