Tips met citroenen

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 12-12-2012

Deel dit recept

Voorbereiding

Stamp citroenschil, venkelzaadjes en tijm met zeezout. Frisse sensatie!

Bereidingswijze

Citroenen doormidden snijden en elke helft nog 2x vanaf het vruchtvleesgedeelte tot de helft insnijden(alsof je de halve citroen in kwarten zou willen snijden)
Inwrijven met grof zeezout.
Vul een glazen (afsluitbare)pot met de citroenen, voeg evt naar jouw idee wat kruiden toe en schep een flinke laag zeezout over de citroenen. Vul af met water en sluit de pot.
Bewaar in de koelkast, schud de eerste week 2x per dag om, zodat het zeezout mooi verdeeld en oplost. Lang te bewaren en heerlijk om ipv zout door gerechten te gebruiken!

Bron

Goede tip v Jaimie O

Laatste reacties

lieredomdrij avatar
lieredomdrij 13-12-2012

Klinkt als een goede tip, kan ik me iets bij voorstellen, dus ik ga het proberen en variëren op dit thema. Dank je wel, Roger

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten