Johan`s Champignon Roomsaus

  • Nederlands, Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Johan`s Champignon Roomsaus

    Johan`s Champignon Roomsaus

    Johan`s Champignon Roomsaus

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 bakje Champignons
1 bakje Créme fraiche 125ml.
1 etl. zachte kruidenboter
2 etl. koffiemelk
125ml. Halfvolle melk
1 etl. korianderblad
1 tl. Balsamico
1 tl. Bouillonpoeder
1/2 tl. foeliepoeder
snufje kruidnagelpoeder
Peper naar smaak.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Schaal, garde, eetlepel, theelepel, schilmes, hapjespan.

Voorbereiding

Om te beginnen, doe je de créme fraiche, melk, koffiemelk, korianderblad, balsamico, bouillonpoeder, foelie, kruidnagel, kruidenboter en peper in één kom. Roer met een garde alles goed door elkaar, tot dat het een glad papje wordt. laat dit alles daarna even staan. Intussen snijdt je de champignons in schijfjes.

Bereidingswijze

bak in een hapjespan, de champignons in boter ongeveer 3 minuten gaar op hoog vuur. Zet daarna het vuur laag. Voeg nu de saus toe en laat deze 2 minuten mee opwarmen. Haal daarna het geheel van het vuur en schenk het in een sauskom.

Klaar is de champignon Roomsaus.

Serveertip

Lekker met: Rijst, schnitzel, biefstuk, kalfsoester, etc.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

J.Molenschot avatar
J.Molenschot

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten