Een haring bonbonbons. Leuk als amuse of voorgerechtje.

  • Frans, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Een haring bonbonbons. Leuk als amuse of voorgerechtje.

    Een haring bonbonbons. Leuk als amuse of voorgerechtje.

    Een haring bonbonbons. Leuk als amuse of voorgerechtje.

Heel apart gerechtje en in 10 tot 15 minuten klaar.

Deel dit recept

Ingrediënten 12 personen
1/4 appel (Granny Smith)
2 zoute haringen
40 gram gekookte rode bietjes
1 el olijf olie
1 pakje roggebrood
zout en peper
15 gram bieslook
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 114,57 kcal
Koolhydraten 16,14 g
Eiwitten 4,76 g
Vetten 2,66 g

Bereidingswijze

Appel schillen en klokhuis verwijderen. Haringen en bietjes zeer fijn snijden en mengen met de appel. Olie door mengsel roeren en roggebrood erboven verkruimelen en erdoor mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Mengsel in 12 porties verdelen en er balletjes van draaien. Bieslook fijnsnijden en balletjes (bonbons) er doorheen rollen. Bonbons op bordjes leggen en serveren.


Bron

Amuses

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marianneoud avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten