Een haring bonbonbons. Leuk als amuse of voorgerechtje.

  • Frans, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 09-12-2012
  • Een haring bonbonbons. Leuk als amuse of voorgerechtje.

    Een haring bonbonbons. Leuk als amuse of voorgerechtje.

    Een haring bonbonbons. Leuk als amuse of voorgerechtje.

Heel apart gerechtje en in 10 tot 15 minuten klaar.

Deel dit recept

Ingrediënten 12 personen
1/4 appel (Granny Smith)
2 zoute haringen
40 gram gekookte rode bietjes
1 el olijf olie
1 pakje roggebrood
zout en peper
15 gram bieslook
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Appel schillen en klokhuis verwijderen. Haringen en bietjes zeer fijn snijden en mengen met de appel. Olie door mengsel roeren en roggebrood erboven verkruimelen en erdoor mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Mengsel in 12 porties verdelen en er balletjes van draaien. Bieslook fijnsnijden en balletjes (bonbons) er doorheen rollen. Bonbons op bordjes leggen en serveren.


Bron

Amuses

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten