Kruidnoten glutenvrij

  • Banket
  • 30-60 min.

Deel dit recept

Ingrediënten
• 100 g margarine op kamertemperatuur
• 125 g bruine basterdsuiker
• 5 tl koekkruiden
• zout
• 250 g Self Raising Flour (Orgran)
• 5 el melk op kamertemperatuur
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Oven

Voorbereiding

Boter, basterdsuiker, koekkruiden en snufje zout in kom doen en met vork tot egale zachte massa roeren. Al roerende helft van Self Raising Flour en helft van melk toevoegen. Met koele hand tot soepel deeg kneden. Overig meel en melk toevoegen en goed mengen.
Oven voorverwarmen op 175ºC. Bakblik bekleden met bakpapier. Van deeg balletjes van 1 cm doorsnee vormen. Op bakblik leggen en in het midden iets indrukken met je duim.

Bereidingswijze

In midden van oven kruidnoten 15 minuten bruin en gaar bakken. Ze zijn gaar wanneer het deeg bij indrukken terugveert. Uit oven op bakblik af laten koelen.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

JetjevG avatar
JetjevG

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten