Kruidnoten glutenvrij
- Banket
- 30-60 min.
Ingrediënten
• 100 g margarine op kamertemperatuur• 125 g bruine basterdsuiker
• 5 tl koekkruiden
• zout
• 250 g Self Raising Flour (Orgran)
• 5 el melk op kamertemperatuur
Benodigdheden
OvenVoorbereiding
Boter, basterdsuiker, koekkruiden en snufje zout in kom doen en met vork tot egale zachte massa roeren. Al roerende helft van Self Raising Flour en helft van melk toevoegen. Met koele hand tot soepel deeg kneden. Overig meel en melk toevoegen en goed mengen.
Oven voorverwarmen op 175ºC. Bakblik bekleden met bakpapier. Van deeg balletjes van 1 cm doorsnee vormen. Op bakblik leggen en in het midden iets indrukken met je duim.
Bereidingswijze
In midden van oven kruidnoten 15 minuten bruin en gaar bakken. Ze zijn gaar wanneer het deeg bij indrukken terugveert. Uit oven op bakblik af laten koelen.