Groentebouillon

  • Nederlands, Soep
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 09-12-2012
  • Groentebouillon

    Groentebouillon

    Groentebouillon

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
2 liter water
1 winterwortel, geschild in de lengte gehalverd
1 ui, gepeld, in vieren
1 stengel bleekselderij, gehalveerd
1 takje bladpeterselie
2 blaadjes basilicum
1 vastkokende aardappel, geschild, in vieren
1 courgette, in vieren
1 teen knoflook, schoongemaakt en licht gekneusd
zout naar smaak
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Doe alle ingrediënten in een grote pan en breng aan de kook. Zet het vuur laag, doe een deksel op de pan en laat 45 minuten zachtjes koken. Haal door een fijne zeef, koel af en bewaar maximaal 3 dagen in de koelkast of vries het in.

Bron

Vegeterranean

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten