Moelleux met roomijs en frambozen

  • Internationaal,
  • 20-30 min.

Heerlijk chocolade cakejes.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
200 g pure chocola, in stukjes; 150 g boter; 150 g suiker; 4 eieren; 80 g bloem, gezeefd; 0,5 liter roomijs; 200 g frambozen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
6 cupcake bakvormpjes, ingevette soufflebakjes of ingevette ovenvaste kopjes

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius.

Bereidingswijze

Smelt de chocolade met de boter in de magnetron op 400 watt of au bain marie. Klop de eieren met de suiker tot een lichte luchtige massa. Schep de bloem erdoor. Voeg al roerend het chocolademengsel toe. Verdeel het beslag over de vormpjes of bakjes. Zet ze 10 minuten in het midden van de oven. Laat ze 5 minuten rusten. Haal ze uit de vormpjes en serveer met een bol ijs en de frambozen.

Bron

Boodschappen

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

defrens avatar
defrens

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten