B`stilla van kip met karwijzaad, walnoten en zoete ui

  • Internationaal, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 08-12-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
* 2 kippendijen
* 1 zoete ui
* boter en olie om in te bakken
* 0.125 theel karwijzaad
* 1.5 dl lams- of kalfsbouillon
* 2 eetl gehakte walnoten
* 2 vellen filodeeg
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
frituurpan

Voorbereiding

Haal het vlees van de botten en snijd in dunne reepjes. Pel de ui en snij in dunne plakjes

Bereidingswijze

Verwarm een klontje boter en een scheutje olie in een pan, bak de reepjes kip en de ui aan en voeg het karwijzaad toe. Schenk de bouillon erbij en roer door tot de bouillon vrijwel helemaal is verdampt.Neem de pan van het vuur, roer de gehakte walnoten erdoor en laat het mengsel afkoelen.
Snijd beide filovellen in 3 gelijke stukken. Verdeel het kip mengsel over de vellen filodeeg en vouw tot kleine loempia`s.
Bewaar tot gebruik in de koelkast.
Bak in ongeveer 6 min krokant in de frituurpan (180 graden).

Bron

onbekend

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten