1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Broccolitaart

Broccolitaart

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 05-12-2012

Ingrediënten


Bladerdeeg of hartige taart deeg, ligt aan de vorm hoeveel.
Broccoli
Brie en/of een blauwaderkaas.
Cashewnoten


Verder heb je nodig


Springvorm


Deze taart kan ook als voorgerecht eten. Je kunt zelf kiezen voor hoeveel personen.Je kunt ook de kaas varieren, hou je van blauwaderkaas of liever wat zachtere Brie.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de broccoli heel even af.

Bereidingswijze

Leg de bladerdeegplakjes neer om te ontdooien.
Vet de springvorm in.
Vul de springvorm met de bladerdeeg.
Doe eerst een laagje kaas,dan een laagje broccoli, dan een handje cashewnoten, dan weer een laagje kaas, weer broccoli en dan de noten.
als je nog bladerdeeg over hebt kun je eventueel nog een deksel maken, maar zorg wel dat er water kan verdampen.
30 min in de oven bij 180 graden.
Smakelijk eten!

Bron

Van mijn zwager



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Cecileg


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Cecileg
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top