sandwich met rookvlees en ei
- Nederlands, Lunch/Brunch
- 0-10 min.
Deze sandwich is door de mosterd en rookvlees lekker pittig, en door de mayonaise en ei lekker romig.
Ingrediënten 1 persoon
2 boterhammengrove mosterd
mayonaise
rookvlees
gekookt eitje
peper
optioneel: tuinkers
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 521,63 kcal |
Koolhydraten | 31,80 g |
Eiwitten | 44,58 g |
Vetten | 23,14 g |
Bereidingswijze
Besmeer 1 boterham met mosterd. Leg hierop enkele plakjes rookvlees. Snij het gekookte ei in plakjes en leg ze op het rookvlees. Beetje peper er over. Als je het in huis hebt, lekker wat tuinkers over het ei heen. Als laatste besmeer je de andere boterham met mayonaise en leg deze met de mayonaisekant op het ei. Snij het brood diagonaal door en smul ze. Ik voeg overigens geen zout toe omdat rookvlees al zout genoeg is.