Stew

  • Engels, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 kg aardappelen
1,5 kg winterpeen
400 gr uien
500 gr varkensvlees
Flinke scheut tomatenketchup 2,5 eetlepels
Worcestershiresaus
klein blikje doperwten
Flinke scheut vloeibare bakboter
Zout/peper
2 vleesbouiilonblokjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
pan

Voorbereiding

aardappele, groente en uien snijden
vlees in blokken of reepjes

Bereidingswijze

Bestrooi het vlees met peper en zout. Neem een hoge pan en bak het vlees rondon aan. Voeg de uien toe en laat deze meebakken.
Als het vlees mooi bruin is, voeg de aardappelen en de wortelen toe en zoveel water dat het geheel bijna onder water staat, en voeg de bouiilonblokjes toe. Nu het geheel in 20 minuten gaar laten worden. Als de wortelen en de aardappelen gaar zijn pan van het vuur halen en een flinke scheut Worcesteshiresaus toevoegen. de tomaten ketchup en de doperwten erdoor roeren. even goed doorwarmen.

Bron

gekregen

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Grietje594 avatar
Grietje594

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten