Scrambled eggs

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Scrambled eggs

    Scrambled eggs

    Scrambled eggs

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
150 g cherrytomaatjes
25 g boter
8 plakken ontbijtspek
1 bosje bieslook
6 eieren
4 eetlepels slagroom
zout & peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Was en halveer de cherrytomaatjes. Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak de plakken ontbijtspek uit.
Haal het spek uit de pan en bak de cherrytomaatjes. Was en hak de bieslook grof en schep deze door de tomaatjes.
Smelt de rest van de boter zachtjes in een gewone pan. Klop de eieren snel los met de slagroom en breng op smaak met zout en peper.
Schenk het ei mengsel bij de boter en roer voortdurend, zodat het ei niet aan de panwand blijft kleven. Neem de pan van het vuur als de eieren nog "lobbig" zijn en glanzend.
Serveer de roereieren met het spek en de tomaatjes.

Bron

www.kerstrecepten.net

Serveertip

ervang het spek door bijvoorbeeld reepjes gerookte zalm of tonijn

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

annelies62 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten