Pompoensoep

  • Amerikaans, Soep
  • 30-60 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
Kalfsschenkel
aardappelen 300 gr.(in stukjes)
pompoen (in blokjes)
salie (2 tl)
foelie (2 tl)
rozemarijn (2 tl)
zout en peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grote soeppan

Voorbereiding

De kalpfsschenkel koudspoelen en opzetten met koud water
Als de schenkel gaar is de merg eruit drukken
De aardappels schillen en in stukjes snijden
De pompoen snijden en de pitten bewaren en laten drogen
(zonde om weg te gooien)

Bereidingswijze

Alle ingredienten bij elkaar doen in de pan
voeg 2 tl salie
2 tl foelie
2 tl rozemarijn toe
laat de soep koken totdat alles uit elkaar valt.
pureer de soep met een staafmixer

Bron

een vriend

Serveertip

lekker met crostini′s

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

YvonneS1 avatar
YvonneS1

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten