Briette se gestolde slaai (resep uit die Kleinkaroo)

  • Afrikaans, Salade
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 01-12-2012

Deel dit recept

Ingrediënten
1 pakkie groen jellie*
1 koppie kook water ( 200ml)
1 koppie koue water ( 200ml)
30 ml asyn (witte azijn)
1 blikkie fyn pynappel (ananas)
1 koppie gerasperde cheddar kaas
half koppie room ( dit is opsioneel)
50 ml vars pietersielie, gekap
50 ml gekapte neute (noten)
knippie rooi peper (cayennepeper)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Los die jellie op in kookwater en voeg die koue water en asyn by.
Laat dit bietjie dik word, roer af en toe dat dit nie brand nie.
Dreineer pynappel.
Voeg nou al die bestandele bymekaar en gooi in `n vorm om te set in koelkas.

Bron

Vriendin Louise Coetzee uit Zuid-Afrika

Serveertip

*Groenjellie is gewoonlik Lemmetjie-geur. Jy kan seker jou eie mengsel maak met water, gelatien en geur middel... dalk nogkleur ook as jy wil . Enige suurlemoen (citroensap) of lemmetjie (lemoen)geur kan jy dan byvoeg.

Laatste reacties

alidada avatar
alidada 02-12-2012

Wat een leuk recept Deon, ik neem het mee en wil het tzt wel eens proberen. Groetjes, Louise

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten