gepofte aardappel met kruidenroom

  • Bijgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 29-11-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 grote iets kruimige aardappelen
125 gram verse roomkaas
125 ml. creme-fraiche
1 sjalotje gesnipperd
7 gram peterselie blaadjes fijn gesneden
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Oven voorverwarmen 200 graden

Bereidingswijze

Wikkel de aardappelen in aluminiumfolie en leg ze op het rooster.
Pof ze in ca. 1 uur gaar.
Prik damn met een vork of prikker door het aluminumfolie.
Geef deze weinig of geen weerstand dan zijn ze gaar.
Meng de kaas met de creme-fraiche , sjalot,peterselie en smaak af met peper en zout.
Vouw het aluminiumfolie open, snijd de aardappelen kruislinks in en duw ze iets open.
Schep de kruidenroom in de aardappelen of serveer apart erbij.

Bron

alerhande

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten