roti met kip
- Surinaams, Hoofdgerecht
- 60-120 min.
Voorbereiding
snipper ui en knoflook
aardappels schillen en in stukken snijden
eieren koken
kouseband in stukjes van ong. 4cm snijden
kip in stukjes snijden
Bereidingswijze
fruit de ui, peper en knoflook in olie
voeg kip toe en bak tot het enigszins gaar is
voeg massala en tomatenpuree toe en bak dit enkele minuten mee
voeg de aardappels en kouseband toe en schep het geheel goed om
voeg na een paar minuten water en bouillonblokje toe
doe de eieren erbij en laat alles goed doorkoken met deksel op de pan. Hoe langer dit gerecht pruttelt, hoe lekkerder het wordt
haal de laatste 10 minuten eventueel de deksel van de pan om de jus wat in te laten dikken
Bron
kookboek
Serveertip
serveer met komkommersalade of zuur
eet met je handen, da´s nog lekkerder!