Beursje van ibericoham gevuld met een eendenmousse

  • Voorgerecht
  • 60-120 min.

Lekker en ziet er mooi uit.

Een variant op dit gerecht kan zijn :i.p.v eendenborst hollandse garnaaltjes.
En i.p.v. ibericoham gerookte zalm.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 plakken ibericoham
100 gram eendenborstfilet
100 ml. gevogeltebouillon
2 blaadjes gelatine
75 ml. slagroom
bieslook
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de bouillon.
Voeg hier de fijngesneden eendenborst en de geweekte gelatine aan toe.
Mix het geheel en laat het afkoelen.

Slagroom lobbig kloppen en door de afgekoelde massa spatelen.
Laten opstijven in de koelkast.
Leg in het midden van het plakje ham een beetje eendenmousse.
Vouw dit nu dicht en bind dicht met bieslook.

Bron

kookboek franssen keukens

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

pejejaru avatar
pejejaru

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten