Krokant gebakken tortilla

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 25-11-2012
  • Krokant gebakken tortilla

    Krokant gebakken tortilla

    Krokant gebakken tortilla

Een heerlijke gebakken wrap met kip, kaas, ui en chilisaus.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kipfilet
Een half rood uitje
Geraspte kaas
Chilisaus
Kipkruiden
3 wraps
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Begin met het kruiden van de kip met bijvoorbeeld kipkruiden. Snijd daarna de kipfilet en blokjes en bak deze in ongeveer 5-6 minuten gaar in een koekenpan met een scheut olijfolie. Snipper ondertussen een half rood uitje. Als de kip klaar is, schep je deze in een bakje en meng je deze met het gesnipperde rode uitje en een saus naar keuze. Zelf gebruik ik 3-4 eetlepels chilisaus. Meng dit alles goed door elkaar. Giet dan een scheutje olijfolie in een koekenpan, als de olijfolie heet is leg je de tortilla in de pan en beleg je hele tortilla met geraspte kaas. Over de helft van de tortilla verdeel je een beetje van het kipmengsel.

Bereidingswijze

Ik heb ongeveer 3 tortilla`s gemaakt met het kipmengsel. Verwarm de tortilla op een laag/middel matig vuurtje. Als de kaas is gesmolten vouw je de tortilla dubbel.Laat dan de tortilla nog ongeveer 1 minuut liggen en draai hem dan om. Bak de tortilla op deze kant nog ongeveer 2 minuten en dan is de tortilla klaar!

Bron

lekker en simpel

Serveertip

Serveer de tortilla met een lekkere frisse salade en je hebt een super eenvoudig en snel gerecht.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten