1. Home
  2. Recepten
  3. Wereldkeuken
  4. Gegrillde herfstgroente

Gegrillde herfstgroente

Door: annieov

  • Wereld,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 25-11-2012

Ingrediënten 2 personen


PP
2 ons lange worteltjes
2 kleine bietjes
2 kleine rode uien
olijfolie
2 el rash-el-hanout


Verder heb je nodig


Ovenschaal
plastic diepvrieszak

Grillen
Grillen

De groente wordt als mogelijk in de schil gegrilld.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven op 200 gr.
Boen de groente schoon en droog ze af.

Stop de groente in een plastic zak. Giet er 2 scheuten olijfolie bij en 1,5 el rash-el-hanout.

Lekker husselen. Zo,dat alle groente voorzien wordt van olie en rash.

Bereidingswijze

Vet eeen ovenschotel in. Stort de groente erin. Strooi de rest van de rash erover. En plaats de schaal onder de grill voor =/- 30 min. Halverwege de groente draaien en eventueel wat olie er overgieten.
De tijd is afhankelijk van de grootte van ui en biet.

Serveertip

Uit te breiden met schijven pompoen en paddenstoelen. Lekker met rijst of tomatencouscous.

Bron

-



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annieov
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top