pastaschelpjes met bieten, bosui en fetakaas

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 25-11-2012
  • pastaschelpjes met bieten, bosui en fetakaas

    Pastaschelpjes met bieten, bosui en fetakaas

    Pastaschelpjes met bieten, bosui en fetakaas

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
3 eetl. olijfolie
2 gekookte bieten, geschild en in kleine blokjes
zout en versgemalen peper
300 g pastaschelpjes naar keuze
3 bosuitjes, in dunne ringen
2 eetl. kappertjes
100 g feta, verkruimeld
balsamicoazijn
handje basilicumblaadjes, gescheurd
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de olijfolie en laat de bietenblokjes hierin op lage stand opwarmen. Breng een grote pan water met wat zout aan de kook en kook de pastaschelpjes volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en schep de hete schelpjes samen met de bosui, kappertjes en feta door de bieten-blokjes. Breng op smaak met zout en versgemalen peper en een paar druppels balsamicoazijn. Schep als laatste de basilicum door de pasta en serveer direct.

Tip:
Dit gerecht kan ook afgekoeld gegeten worden.

Bron

boodschappen.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten