Oosterse Salade

  • Multi-cultureel, Buffet
  • 20-30 min.

Een Oosterse salade met Italiaanse tagliatelle

Deel dit recept

Ingrediënten
300 g witte en groene tagliatelle; 200 g gepelde garnalen; 100 g gare kip (restjes); 2 schijven ananas; 1 el ananassap; 1 el olie; 2 el ketjap.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de tagliatelle in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken. Snijd ze in stukjes van 3 cm. Snijd de kip en ananas in blokjes. Besprenkel de garnalen, kip en ananas met ananassap, olie en ketjap. Laat dit een half uur staan. Schep dan de afgekoelde tagliatelle erdoor. Dien de salade op uit de koelkast

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

magdalena avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten