1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. Oosterse Salade

Oosterse Salade

Door: magdalena

  • Multi-cultureel, Buffet
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-05-1999

Ingrediënten


300 g witte en groene tagliatelle; 200 g gepelde garnalen; 100 g gare kip (restjes); 2 schijven ananas; 1 el ananassap; 1 el olie; 2 el ketjap.



Een Oosterse salade met Italiaanse tagliatelle

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de tagliatelle in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken. Snijd ze in stukjes van 3 cm. Snijd de kip en ananas in blokjes. Besprenkel de garnalen, kip en ananas met ananassap, olie en ketjap. Laat dit een half uur staan. Schep dan de afgekoelde tagliatelle erdoor. Dien de salade op uit de koelkast



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van magdalena
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top