Spanakopita (grieks)

  • Grieks,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 25-11-2012

Deel dit recept

Ingrediënten



4vel bladerdeeg

1 kg spinazie

150 gr schapenkaas

½ ui

1-2 eieren

2 el dille

Olijfolie

Zout en peper


Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Een grote hoge ovenschaal invetten. De schapenkaas in kleine stukjes snijden en de fijngesnipperde ui een beetje fruiten in de olijfolie. Leg de 2 vellen bladerdeeg ingestreken met warme olijfolie in de ovenschaal. Maak de vulling van alle ingrediënten en strijk dit uit op het bladerdeeg. Leg nu de andere 2 vellen bladerdeeg (ook met olijfolie ingestreken) over de vulling. Snijd nu met een in warme olie gedoopt mes, het geheel in 4 delen. Bak hem in ca 40 minuten in de oven op 190 graden.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten