1. Home
  2. Recepten
  3. Griekse keuken
  4. Spanakopita (grieks)

Spanakopita (grieks)

Door: Bianca101976

  • Grieks,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 25-11-2012

Ingrediënten





4vel bladerdeeg

1 kg spinazie

150 gr schapenkaas

½ ui

1-2 eieren

2 el dille

Olijfolie

Zout en peper




Ontdek meer:

Bereidingswijze

Een grote hoge ovenschaal invetten. De schapenkaas in kleine stukjes snijden en de fijngesnipperde ui een beetje fruiten in de olijfolie. Leg de 2 vellen bladerdeeg ingestreken met warme olijfolie in de ovenschaal. Maak de vulling van alle ingrediënten en strijk dit uit op het bladerdeeg. Leg nu de andere 2 vellen bladerdeeg (ook met olijfolie ingestreken) over de vulling. Snijd nu met een in warme olie gedoopt mes, het geheel in 4 delen. Bak hem in ca 40 minuten in de oven op 190 graden.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Bianca101976
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top