Gebakken ei,ui en tomaat

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 24-11-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 eieren
2 grote tomaten
1 ui
Bakboter
Zout en peper naar smaak
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

De tomaten 5 minuten koken en daarna afkoelen met koud water en ontvellen. Verwijder ook de kroon.

Bereidingswijze

Hak de ui in kleine stukjes en fruit deze even kort aan met bakboter in een koekenpan. Kluts de eieren en voeg deze bij de aangefruite ui in de kookpan. Pureer de tomaten en voeg deze ook bij de eieren.
Voeg wat zout en peper naar smaak toe en prak De ui, ei en tomaat met een vork regelmatig door op gematigd vuur en laat het ongeveer 1o minuten bakken totdat het vocht verdampt is.

Serveertip

Lekker op een brood.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten