Penne met Zoete Tomatensaus
- Italiaans, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 20-11-2012
Een heerlijk vegatarisch pasta gerecht.
Voorbereiding
Kook de penne beetgaar en snipper de 2 ui.
Bereidingswijze
1. Verhit 2 el olie in een koekenpan en fruit de uien.
2. Verlaag het vuur een beetje en voeg de tomaten toe en bak deze ong 5 min zachtjes mee.
3. Strooi de rozijnen door de tomaten.
4. Giet de pennen af en bestrooi ze met basilicum.
4. Schep de penne met het basilicum door de tomaten.
5. Stooi op smaak wat peper en zout.
5. Verdeel de pasta over 4 diepe borden.
6. Besprinkel
Serveertip
2 tips:
Tip 1: Voor de vlees liefhebbers.
Voeg wat stukjes kip door de pasta.
Bak ze voor je de tomaten toevoegd even aan met de uitjes.
Tip 2: Voeg een kippenboulionblokje voor een niet kleverig pasta. (en het geeft een lekkere smaakje aan de pasta)
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties