garnalensalade in komkommerbakjes

  • Vis, Vegetarisch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 20-11-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
2 komkommers,
1th.lepel gember
1 rode peper
100 gr hollandse garnalen
60 gr mayonaise
1 th.lepel kerrie
1 bosui
2 eetl.cremefraiche
sap van een halve citroen of limoen
evt bieslook
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
mes,theelepel,schaaltje

Voorbereiding

snij de komkommer in stukken van 3/4 cm.snij de komkommer in 3 of 4 stukken.Je kan de komkommer schillen maar ook goed wassen en de vier hoekjes van de schil erop laten zitten.zo kun de de komkommer vierkant snijden.hol de stukjes komkommer uit met een theelepel door rondjes te draaien,ongeveer tot de helft.

Bereidingswijze

snij het rode pepertje en d bosui heel fijn.doe deze in een schaaltje samen me de mayonaise en cremefraiche,garnalen de kerrie en de gember en aht sap van een halve limoen/citroen.breng evt.op smaak met peper en zout.vul de komkommer met het garnalenmengsel .

Bron

Lekker en simpel

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten