Mexicaanse pasta maaltijdsalade

  • 0-10 min.

Deel dit recept

Ingrediënten


pasta (spiraaltjes of elleboogjes, maakt niet uit)

1 gespnipperde ui

mais

cherry tomaatjes in stukjes

1 blikje kidneybeans

1 blikje tonijn

2 flinke el mayonaise

2 el ketchup

2 tene knofloof

1 el chillipoeder

1 el kerrie

snufje zout

snufje peper



Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

pasta koken en aflaten koelen. de mais en kidneybeans uit laten lekken. De tonijn, ketchup en mayonaise en kruiden meng je goed door elkaar en doe bij de afgekoelde pasta. de rest van de ingredienten toevoegen. Klaar.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Bianca101976 avatar
Bianca101976

Doorsturen

Home Recepten