Aardappelpizza

  • 0-10 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

1 kg aardappelen geschild en gehalveerd

zout/peper

olijfolie

500 gr ontvelde blokjes tomaat

1 teentje geperste knoflook

125 gr bloem

3 eieren

1 geraspte ui

100 gram salami of spekjes

1 blikje ansjovisfilets of tonijn

125 gr zwarte olijven

1 tl oregano of tijm

100 gr geraspte kaas







Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

oven voor verwarmen op 200 graden.Aardappelen koken met mespuntje zout. In de wok de tomaten,zout,peper,knoflook opkoken tot dikke saus.

Aardappelen pureren. Bloem, eieren en zout toevoegen. puree in quichevorm drukkenmet achterkant lepel. bestrijken met tomatenpuree. daarna beleggen met de rest van de ingredienten. als laatste iets besprenkelen met olijfolie. Afbakken in de oven voor ongeveer 35 minuten

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Bianca101976 avatar
Bianca101976

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten