Kelepon op Indonesische wijze

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 16-11-2012

Deel dit recept

Ingrediënten
Ketanmeel (1) (is kleverige rijstmeel)

Cocosmeel

1 kopje witte basterdsuiker

Goela Djawa (is palmsuiker)

Pandang pasta (2)

2 zakjes vanillepoeder voor ongeveer 75 gr meel.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

ketanmeel met wat druppels pandang

pasta en water erbij (evt vanille suiker)

Deegje kneden

uit deeg balletjes maken

vullen met stukjes Goela-Djawa. De palmsuiker raspen

in pan met water koken

wanneer ze boven komen drijven zijn ze gaar

door cocos rollen.

Bron

indonesische kookcursus

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten