Yoghurtcake
- Banket
- 30-60 min.
- Geplaatst op 16-11-2012
Bereid met yoghurt en bakmeel, zonder eieren of boter.beslag is voor 2 cakes of 1 tulbandvorm. De hoeveelheden noten, kokos enz zijn goed aan te passen.
Ingrediënten
500 ml yoghurt400 gr lichtbruine basterd suiker, rietsuiker of stevia (gezondste)
200 gr kokos
2 theelepels kaneel
3 appels geschild in stukjes
6-8 gedroogde abrikozen
400 gr studentehaver
500 gr cake- of bakmeel
Benodigdheden
Stevige pollepel, kom, 2 cakevormen of 1 tulbandvormVoorbereiding
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Bereidingswijze
spatel alle ingredienten behalve het meel door elkaar, voeg dan het meel toe. dit is zwaar werk, dus pak een stevige lepel hiervoor. doe alles in de vorm(en) en zet het 60 minuten in de oven.
Bron
van een oud-collega, waarvoor dank!
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties