Yoghurtcake

  • Banket
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 16-11-2012

Bereid met yoghurt en bakmeel, zonder eieren of boter.beslag is voor 2 cakes of 1 tulbandvorm. De hoeveelheden noten, kokos enz zijn goed aan te passen.

Deel dit recept

Ingrediënten
500 ml yoghurt
400 gr lichtbruine basterd suiker, rietsuiker of stevia (gezondste)
200 gr kokos
2 theelepels kaneel
3 appels geschild in stukjes
6-8 gedroogde abrikozen
400 gr studentehaver
500 gr cake- of bakmeel
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Stevige pollepel, kom, 2 cakevormen of 1 tulbandvorm

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Bereidingswijze

spatel alle ingredienten behalve het meel door elkaar, voeg dan het meel toe. dit is zwaar werk, dus pak een stevige lepel hiervoor. doe alles in de vorm(en) en zet het 60 minuten in de oven.

Bron

van een oud-collega, waarvoor dank!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten