1. Home
  2. Recepten
  3. Yoghurtcake

Yoghurtcake

Door: Cecileg

  •  , Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 16-11-2012

Ingrediënten


500 ml yoghurt
400 gr lichtbruine basterd suiker, rietsuiker of stevia (gezondste)
200 gr kokos
2 theelepels kaneel
3 appels geschild in stukjes
6-8 gedroogde abrikozen
400 gr studentehaver
500 gr cake- of bakmeel


Verder heb je nodig


Stevige pollepel, kom, 2 cakevormen of 1 tulbandvorm


Bereid met yoghurt en bakmeel, zonder eieren of boter.beslag is voor 2 cakes of 1 tulbandvorm. De hoeveelheden noten, kokos enz zijn goed aan te passen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Bereidingswijze

Spatel alle ingredienten behalve het meel door elkaar, voeg dan het meel toe. dit is zwaar werk, dus pak een stevige lepel hiervoor. doe alles in de vorm(en) en zet het 60 minuten in de oven.

Bron

Van een oud-collega, waarvoor dank!



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Cecileg
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top