KipSaté volgens Indonesch recept

  • Indonesisch,
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 16-11-2012

Deel dit recept

Ingrediënten
700 gram kipfillet

stokjes

kemiri (1) 3 nootjes of 1 tl

Ui (2)

Knoflook (3)

Ketoembar (4) (2 tl)

Djintan (5)

zout (6)

Sambal (7)

Citroen (8)

Ketjap (9)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Van kruiden 1 tm 9 een papje maken. stukjes vlees toevoegen en ongeveer 1 uur het vlees laten marineren.

Vlees op stokjes rijgen

stokjes in ovenschotel leggen en overdekken met aluminiumfolie. 20 minuten op stand 220 in oven. Dan aluminiumfolie verwijderen en daarna nog 10 minuten in oven.

Uiteraard is de kipfilet ook te vervangen door vakensfiletlapjes.

Bron

indonesische kookcursus

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten