KipSaté volgens Indonesch recept
- Indonesisch,
- 0-10 min.
- Geplaatst op 16-11-2012
Ingrediënten
700 gram kipfilletstokjes
kemiri (1) 3 nootjes of 1 tl
Ui (2)
Knoflook (3)
Ketoembar (4) (2 tl)
Djintan (5)
zout (6)
Sambal (7)
Citroen (8)
Ketjap (9)
Bereidingswijze
Van kruiden 1 tm 9 een papje maken. stukjes vlees toevoegen en ongeveer 1 uur het vlees laten marineren.
Vlees op stokjes rijgen
stokjes in ovenschotel leggen en overdekken met aluminiumfolie. 20 minuten op stand 220 in oven. Dan aluminiumfolie verwijderen en daarna nog 10 minuten in oven.
Uiteraard is de kipfilet ook te vervangen door vakensfiletlapjes.
Bron
indonesische kookcursus
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties