Nasi met garnalen

  • Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 15-11-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Basmatirijst (bereid volgens verpakking)

400 gr garnalen
250 gr paddestoelen
250 gr uien
150 gr verse erwtjes
100 gr winterpeen in dunne plakjes
3 of 4 tenen knoflook (naar smaak)
Nasi boemboe (pasta) van Conimex
2 grote bosui (lenteui)
Olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook de erwtjes en de plakjes winterpeen totdat ze beetgaar zijn.

Bak de uien aan in de olijfolie en voeg de knoflook en paddestoelen toe.
Als dit lekker gebakken is voeg je de erwten, peen, garnalen en boemboe toe. Meng dit alles en voeg dan de gewenste hoeveelheid rijst toe.

Schep de nasi op borden en strooi er wat bosui overheen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten