stamppotje snijbonen

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 13-11-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
400 gram snijbonen
kruimige aardappels
1 rode paprika
3 theelepels paturain
peper na smaak
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Stamper

Voorbereiding

maak alles schoon

Bereidingswijze

Kook de aardappels en snijbonen. En snij de paprika in kleine stukjes. Giet de aardappels af en kook ze even droog zo`n 2 min. Daarna 2 eetlepels paturain erbij gooien en dan moet je gaan stampen. Nu moeten de aardappels goed smeuïg worden. Gooi hierna de afgegoten snijbonen erbij en begin alles door elkaar te gooien. Gooi als laatste de rauwe paprika erdoor en de laatste tl paturain. Voeg na smaak peper erbij. Zet het nog even op het vuur en smullen maar.

Serveertip

kipfilet krokant uit de over met kipkerrie. (zelf maken)

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten