stamppotje snijbonen
- Multi-cultureel, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 13-11-2012
Ingrediënten 2 personen
400 gram snijbonenkruimige aardappels
1 rode paprika
3 theelepels paturain
peper na smaak
Benodigdheden
StamperVoorbereiding
maak alles schoon
Bereidingswijze
Kook de aardappels en snijbonen. En snij de paprika in kleine stukjes. Giet de aardappels af en kook ze even droog zo`n 2 min. Daarna 2 eetlepels paturain erbij gooien en dan moet je gaan stampen. Nu moeten de aardappels goed smeuïg worden. Gooi hierna de afgegoten snijbonen erbij en begin alles door elkaar te gooien. Gooi als laatste de rauwe paprika erdoor en de laatste tl paturain. Voeg na smaak peper erbij. Zet het nog even op het vuur en smullen maar.
Serveertip
kipfilet krokant uit de over met kipkerrie. (zelf maken)
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties