1. Home
  2. Recepten
  3. Goulashsoep
  4. goulashsoep

goulashsoep

Door: estherbakermans

  •  ,
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 12-11-2012

Ingrediënten


250 gr reuzel (of speklapjes uitgebakken in eigen vet)
500 gr rundvlees in reepjes
500 gr uien in blokjes
5 rode paprikas in blokjes
1 rode peper
3,5 l water
zure room
2 a3 eetl bloem
4 aardappels geschild in blokjes
snufje majoraan
handje kummel
zout
peper

maggie blokken



Dit recept heb ik gekregen van een boerin in Grünau im Almtal
wij vinden dit erg lekker en doet ons denken aan de goede vakanties bij haar in de koeien wei

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak het vet samen met het rundvlees en evt spek
ui paprika peper erbij doen en even doorbakken
pan met water koken samen met de maggie blokken
alles wat gebakken is toevoegen zout en peper na smaak toevoegen
aardappel kummel en de majoraan erbij doen gaar laten worden
de meel met de zure room vermengen en in kleine scheutjes toevoegen
goed door roeren
de soep af laten koelen zodat alle specerijen zich goed vermengen en de smaak tot recht laten komen

Serveertip

Eigenlijk is het beter als je de soep 1 dag van te voren maakt
hij is echt zalig dus proberen waard

Bron

Hotel eigenaresse



Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van estherbakermans
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top